Υπηρεσίες

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

THETA HEaLING

Διάρκεια: 60΄ – 90΄

Το Theta Healing®,είναι μία μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης, σωματικής και ψυχικής θεραπείας.

Η τεχνική του Theta Healing δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 μέσα από το δικό της προσωπικό ταξίδι. Προσπάθησε να επαναφέρει την υγεία της και να γίνει καλά από έναν όγκο που είχε στο πόδι της. Έφτασε ένα βήμα πριν από τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μέχρι που ξεκίνησε να εφαρμόζει στον εαυτό της την τεχνική της.

Η ίδια έγινε καλά από μια ασθένεια που ο θάνατος ήταν η μόνη πιθανότητα και ξεκίνησε να θεραπεύει και άλλους ανθρώπους με θεαματικά αποτελέσματα. Είχε πλέον στα χέρια της το Theta Healing το οποίο και εξαπλωνόταν με γρήγορους ρυθμούς.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν Theta Healing και βελτιώνουν τη ζωή τους με αυτή την τεχνική.

Κατά τη διάρκεια μιας ατομικής συνεδρίας, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από μια διερεύνηση να εντοπίσουμε απλά και γρήγορα τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα συναισθηματικά μοτίβα που δεν μας εξυπηρετούν.

Το Theta Healing απευθύνεται σε όλους και μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε θέμα, όπως υγείας, σχέσεων, καριέρας, οικονομικών, πνευματικής ανάπτυξης κ.λ.π.. Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα διαχείρισης άγχους, φοβιών, εθισμών, διαχείρισης θυμού, κατάθλιψης, εμμονών, τραυματικών εμπειριών και καταστάσεων του παρελθόντος.

Με τη Μέθοδο Θήτα μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά.

TO 4SPOTS

We are the biggest day Spa chain in US. We are available at more than 65 areas, crosswise over 19 urban areas in US. We revive more than 1500 visitors consistently. In a limited capacity to focus 8 years, our image has turned out to be synonymous with wellbeing and salon administrations of worldwide gauges. Our group of master rejuvenators offer altered wellbeing arrangements according to the necessities of every person.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 4SPOTS

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.