ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

REIKI

Διάρκεια: 30΄ – 60΄

 

Το Reiki είναι μια ήπια και ευχάριστη, θεραπευτική μέθοδος που δημιουργεί ένα διαλογιστικό χώρο μέσα σας. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι που σας επιτρέπει να εμβαθύνετε τις δικές σας θεραπευτικές ενέργειες, να επεκτείνετε την ευαισθησία, την εμπιστοσύνη και την ευαισθητοποίηση.

 

Κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας, ο θεραπευτής του Ρέικι χρησιμοποιεί συγκεκριμένες θέσεις των χεριών, που αντιστοιχούν στο φυσικό σώμα, τα όργανά του και τα επτά τσάκρα. Τα τσάκρα (chakra) είναι κέντρα συγκέντρωσης ενέργειας που πάλλονται σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Η ενέργεια του Ρέικι εξισορροπεί τα τσάκρα και το ενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα και ανακουφίζει από σωματικές και συναισθηματικές ενοχλήσεις.

 

Κάθε τσάκρα συνδέεται με συγκεκριμένους αδένες και μέρη του σώματος, καθώς και με συγκεκριμένες πτυχές της συναισθηματικής και ψυχικής ενέργειας, από το βασικό ένστικτο επιβίωσης, έως και την αναζήτηση της γνώσης

Δείτε το Video:

BODY MIND BALANCING

Διάρκεια: 60΄

Πολλές καθημερινές δυσκολίες και εντάσεις προκύπτουν από το γεγονός ότι έχουμε αποξενωθεί από το σώμα μας. Με τη βοήθεια του Body Mind Balancing, θα μάθετε να μιλάτε και να επανασυνδέεστε με το σώμα σας. Μετά από λίγο καιρό, θα αρχίσετε να εκτιμάτε πόσο λειτουργεί το σώμα για εσάς και να σας υποστηρίζει, και από αυτή τη νέα προοπτική μπορεί κανείς να βρει νέους τρόπους για να συνεργαστεί με το σώμα και να δημιουργήσει μια πιο αρμονική ισορροπία σώματος και νου.

Αυτή είναι μια καθοδηγούμενη διαδικασία διαλογισμού και χαλάρωσης, που θα σας υποστηρίξει στην επανασύνδεση με το σώμα σας και θα δημιουργήσει μια νέα και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας.

THETA HEaLING

Διάρκεια: 60΄ – 90΄

Το Theta Healing®,είναι μία μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης, σωματικής και ψυχικής θεραπείας.

Η τεχνική του Theta Healing δημιουργήθηκε από την Vianna Stibal το 1995 μέσα από το δικό της προσωπικό ταξίδι. Προσπάθησε να επαναφέρει την υγεία της και να γίνει καλά από έναν όγκο που είχε στο πόδι της. Έφτασε ένα βήμα πριν από τον ακρωτηριασμό και τον θάνατο μέχρι που ξεκίνησε να εφαρμόζει στον εαυτό της την τεχνική της.

Η ίδια έγινε καλά από μια ασθένεια που ο θάνατος ήταν η μόνη πιθανότητα και ξεκίνησε να θεραπεύει και άλλους ανθρώπους με θεαματικά αποτελέσματα. Είχε πλέον στα χέρια της το Theta Healing το οποίο και εξαπλωνόταν με γρήγορους ρυθμούς.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο κάνουν Theta Healing και βελτιώνουν τη ζωή τους με αυτή την τεχνική.

Κατά τη διάρκεια μιας ατομικής συνεδρίας, μας δίνεται η δυνατότητα μέσα από μια διερεύνηση να εντοπίσουμε απλά και γρήγορα τις περιοριστικές πεποιθήσεις και τα συναισθηματικά μοτίβα που δεν μας εξυπηρετούν.

Το Theta Healing απευθύνεται σε όλους και μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε θέμα, όπως υγείας, σχέσεων, καριέρας, οικονομικών, πνευματικής ανάπτυξης κ.λ.π.. Μπορεί να βοηθήσει σε θέματα διαχείρισης άγχους, φοβιών, εθισμών, διαχείρισης θυμού, κατάθλιψης, εμμονών, τραυματικών εμπειριών και καταστάσεων του παρελθόντος.

Με τη Μέθοδο Θήτα μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Διάρκεια: 20΄ – 30΄

Ο Διαλογισμός είναι η εσωτερική σιωπή που ο άνθρωπος βιώνει, όταν ο νους του είναι εντελώς γαλήνιος, εστιασμένος στο παρόν. Μόνο τότε μπορεί να ανακαλύψει την αστείρευτη πηγή αγάπης, ειρήνης, χαράς και δημιουργικότητας, που βρίσκεται εντός του. Αυτή είναι μόνο η αρχή μίας σταδιακής εσωτερικής μεταμόρφωσης, που του επιτρέπει να αναγνωρίσει τον αληθινό του προορισμό ερχόμενος σε επαφή με την ουσία της ανθρώπινης φύσης του.

 

Στο διαλογισμό, μαθαίνουμε να δίνουμε προσοχή στην αναπνοή μας, καθώς εισπνέουμε και καθώς εκπνέουμε και να παρατηρούμε το νου και αν αυτός παρασύρεται από διάφορες σκέψεις. Αυτή η πρακτική του να εστιάζεις πάλι και πάλι και πάλι στην αναπνοή θα λέγαμε ότι γυμνάζει τους μύες της προσοχής και του mindfulness.

 

Όταν δίνουμε προσοχή στην αναπνοή μας, μαθαίνουμε πώς να επιστρέφουμε και να παραμένουμε στο τώρα, να ρίχνουμε άγκυρα σε αυτό που στο εδώ και τώρα, χωρίς να κρίνουμε.

TO 4SPOTS

Ένας νέος, υπερσύγχρονος χώρος στο κέντρο της Κηφισιάς φτιαγμένος με πολλή αγάπη, θετική ενέργεια και υψηλές προδιαγραφές που παρέχονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και θεραπευτές.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 4SPOTS

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.