Υπηρεσίες

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

BODY MIND BALANCING

Διάρκεια: 60΄

Πολλές καθημερινές δυσκολίες και εντάσεις προκύπτουν από το γεγονός ότι έχουμε αποξενωθεί από το σώμα μας. Με τη βοήθεια του Body Mind Balancing, θα μάθετε να μιλάτε και να επανασυνδέεστε με το σώμα σας. Μετά από λίγο καιρό, θα αρχίσετε να εκτιμάτε πόσο λειτουργεί το σώμα για εσάς και να σας υποστηρίζει, και από αυτή τη νέα προοπτική μπορεί κανείς να βρει νέους τρόπους για να συνεργαστεί με το σώμα και να δημιουργήσει μια πιο αρμονική ισορροπία σώματος και νου.

Αυτή είναι μια καθοδηγούμενη διαδικασία διαλογισμού και χαλάρωσης, που θα σας υποστηρίξει στην επανασύνδεση με το σώμα σας και θα δημιουργήσει μια νέα και μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας.

TO 4SPOTS

We are the biggest day Spa chain in US. We are available at more than 65 areas, crosswise over 19 urban areas in US. We revive more than 1500 visitors consistently. In a limited capacity to focus 8 years, our image has turned out to be synonymous with wellbeing and salon administrations of worldwide gauges. Our group of master rejuvenators offer altered wellbeing arrangements according to the necessities of every person.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ 4SPOTS

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.